Kviz Frame Tvrđa

Poziv na kviz, koji je organizirala Frama Tvrđa 4. rujna 2021. godine, odlučila sam prihvatiti kao i većina framaša našega Osječkoga područnog bratstva iščekujući nova poznastva, lijepo iskustvo i nešto novo naučeno, a tako je i bilo.

Iz Slavonskoga Broda krenule smo nas tri autobusom (na koji srećom nismo zakasnile) te smo po dolasku u Osijek jako lijepo dočekane. Naše zajedničko druženje započelo je svetom misom te smo već na samome početku naučili mnogo o važnosti moljenja krunice te kako nam ona može poslužiti kao prečac do neba i spasenja duše.

Nakon euharistijskog slavlja započeo je kviz koji se sastojao od 40 raznih pitanja. Bilo je tu pitanja o sv. Franji, sv. Klari, Bibliji… Dokaz da pitanja (ni)su bila teška su i dvije pobjedničke skupine. Bilo je tu i pjesme, plesa, razgovora pa i Jadro keksa.

Kviz je objeručke prihvaćen što pokazuje i veliki broj framaša s kojima smo se pozdravljale prije polaska na bus (na koji smo skoro zakasnile). Veliko hvala Frami Tvrđa na organizaciji i pozivu koji očekujemo i sljedeće godine. 

Lara Žuljević, Frama Slavonski Brod

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s