Obećanja Frame Slavonski Brod

„I evo, ja sam s vama u sve dane – do svršetka svijeta!” (Mt 28, 20)

Ove riječi smo izabrali kao geslo naših obećanja. Isus je oduvijek bio s nama, od naših početaka do sada. Božja se milost iz dana u dan nama darivala. Sve što se činilo nemoguće, postalo je stvarnost. I evo nas sada, s osmjehom na licima i ljubavlju u srcima proslavili smo naša obećanja.

Zanima vas kako smo se proveli? Samo nastavite čitati. 

U subotu, 29. svibnja 2021., pod svečanim misnim slavljem održala su se naša obećanja. Petero framaša odlučilo je obnoviti svoja krsna obećanja te kroz godinu dana živjeti evanđelje baš onako kako je sveti Franjo živio. Svetu misu predvodio je kapucin fra Josip Stanković. Svi smo se spremno uključili u animiranje svete mise, čitanjem i pjevanjem. Naravno, ništa ne može proći bez framaškog plesa pa smo na kraju svi zaplesali.

Nakon što je završila sveta misa, zaputili smo se u našu prostoriju na druženje. U međuvremenu, naših petero obećanika zajedno s područnim predsjednikom Matom Mićanom i područnim voditeljem formacije Mislavom Fegerom te duhovnim asistentom fra Sinišom Pucićem, održalo je izbore. Ovim izborima izašli smo iz obnove. Spremno smo prihvatili služiti našem bratstvu s ljubavlju i odgovornošću. Za predsjednicu je izabrana Marta Marjanović, podpredsjednicu Beatricija Barić, voditeljica formacije je Veronika Polić, tajnica Lea Pocintela te blagajnik Dominik Šnajder. Po završetku izbora, vratili smo se na after party. Pjevali smo i plesali s našim dragim Frama prijateljima, Framom Požega i našom dragom Framom Tvrđa. 

Do sljedeće godine, mir i dobro! 

P. S. 

Ja lutam presretan ovom, divnom zemljom il’ kiša pada il’ sunce sja. Ja uvijek dobre sam volje, uvijek radosno pjevam, u mom srcu tuga neće naći stan.

Lea Pocintela, Frama Slavonski Brod

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s