Održana XXXII. redovna skupština Zagrebačkog područnog bratstva Frame

U subotu, 20. ožujka, održana je proljetna skupština Zagrebačkog područnog bratstva Frame u Zagrebu na Svetom Duhu. Na skupštinu smo došli ujutro nekako bez volje budući da baš većina nije neki jutarnji tip, ali ono najvažnije je da smo otišli veseli i puni novih ideja. Imali smo poučno predavanje fra Filipa Pušića pod nazivom Društvene mreže, otvorenost, pasivnost, difuzija odgovornosti.

Pričao nam je o aktualnim aplikacijama i framašima na njima. U radu po grupama predavanje nas je potaknulo da promislimo na koji način gradimo ili narušavamo bratstvo. Jesmo li simbionti ili paraziti? Svatko u grupi govorio je kako možemo poboljšati djelovanje nas samih u bratstvima kojima pripadamo, vlastito bratstvo u odnosu prema nacionalnom bratstvu te Frama u djelovanju prema van. Razmijenili smo mišljenja, ideje i viđenja određenih problema.

Smatram da je važno napomenuti i da smo ručali u pučkoj kuhinji na Svetom Duhu koja je tamo otvorena od strane župe Svetog Antuna Padovanskog te pomaže danas u teškim vremenima još više nego prije. Skupština je bila na izgradnju svih nas i nadam se da će biti još takvih.

Mir i dobro!

Dorian Nagy, Frama Virovitica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s