FOTO: Primanja i obećanja Frame Lišane – Sveti Mihovil

U subotu, 25. siječnja u Lišanima, malom mjestu između Zadra i Šibenika, okupilo se sedmero framaša kako bi izrekli svoje “Evo me” i time potvrdili svoje služenje Gospodinu. Jedna framašica prvi je put dala obećanja, a nakon svete mise jedan framaš primljen je u bratstvo.

Geslo “Nek’ Tvoja riječ me promijeni” potvrđuje da smo mladi koji svoj život žele posvetiti Gospodinu i da želimo ići Njegovim stopama. Pokazali smo ostaloj braći i sestrama da želimo biti dobra promjena u svijetu i samim time njih pozvali da nam se pridruže, ali i da nam budu podrška. Svetu misu predvodio je fra Ivan Šimunac, a obred primanja i obećanja naš duhovni asistent fra Božo Mandarić. Također, prisutni su bili i drugi duhovni asistenti fra Mario Radman, fra Jerko Kolovrat i fra Ante Bešlić.

Zahvaljujemo framašima iz Gospe van Grada, Šubićevca, Meteriza i Dubrave što su nas došli podržati na važan dan. Nakon svete mise tradicionalno smo se uputili u dvoranu u kojoj smo večerali i zabavljali se s ostalim framašima. Najveće hvala upućujemo našem Gospodinu.

Gabriela Radaš, Frama Lišane – Sveti Mihovil

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s