FOTO: Obećanja Frame Klanjec

Subota, 8. lipnja bio je velik dan za Framu Klanjec koja je dala obećanja vođena geslom “Što vam govorim u tami, recite na svijetlu; i što na uho čujete pripovijedajte na krovovima” (Mt 10,27).

Obećanja su bila održana u 19 sati u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije. Euharistijsko slavlje predvodio je fra Marko Pustišek, a uveličali su ga i fra Dražen Kovač, fra Antun Jesenović te duhovni asistent Frame Klanjec fra Drago Brglez. Obećanja je dalo osmero framaša, od toga dvoje je dalo obećanja po prvi put.

U homiliji je fra Marko Pustišek poručio nam je da izrečeno “Evo me” bude poticaj da se darujemo za druge. Da mi budemo ti koji će primijetiti druge, pomoći bratu u nevolji. Rekao je kako svatko od nas ima dar i kako ga trebamo iskoristiti za međusobno služenje. Euharistijsko slavlje pjevanjem su uljepšali framaši iz Varaždina.

Nakon euharistije uslijedilo je druženje koje se održalo u samostanskom klubu. Zahvaljujemo svim framašima koji su nas došli podržati te s nama proslavili velik dan u našim životima.

Dana 9. 6. u nedjelju na blagdan silaska Duha Svetoga održani su izbori za novo vijeće. Izbore su nam došli predvodilti braća iz područnog vijeća Paula Stier i Martin Vargek na čemu im zahvaljujemo! Za služenje bratstvu izabrani su:

  • predsjednica: Sonja Marija Iveković
  • potpredsjednica: Leona Žnidarec
  • voditeljica formacije: Paulina Pogačić
  • tajnica: Petra Harapin
  • blagajnik: Valent Josip Iveković

Preporučamo se u vaše molitve. Mir i dobro!

Leona Žnidarec, Frama Klanjec

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s