FOTO: Obećanja Frame Belišće i proslava 25 godina postojanja

U subotu, 8. lipnja obilježili smo jubilarnih 25 godina Frame Belišće, neki po prvi puta dajući, a neki obnavljajući krsna obećanja.

Slavlje smo započeli svetom misom u 18 sati koju je predvodio fra Ivan Široki, osnivatelj Frame u Belišću te ujedno i prvi duhovni asistent. Također, tu su bili i bogoslov fra Mirko Mišković iz Zagreba  Ksavera, fra Andro Tomislav Gluščić iz Vukovara – Borova Naselja, fra Matija Marijić iz Vukovara te sestra Marta Kovačić iz Otoka.

Po prvi put obećanja obećanja su dali Antea Ana Alošinac, Katarina Radović i Dominik Rakmić. Svoja su obećanja obnovili obećanici Lana Loknar, Marta Janjić, Anja Kraljik, Katarina Sopek, Korina Sinković, Lucija Mađarić, Dino Grgurić, Karol Jurišić, Dominik Alošinac, Ivan Štrbenac, Stjepan Jina, Petar Španiček i Nina Brajdić.

Nakon misnog slavlja, krenuli smo na onaj zabavni dio. Prvo smo imali večeru tijekom koje smo se pozdravljali i upoznavali s framašima iz ostalih Frama koji su došli na naše slavlje. Posjetili su nas i nekadašnji belišćanski framaši

Nakon večere uslijedio je program. Framu smo prikazali kroz 25 godina, uz geslo “Ljubav nikad ne prestaje”. Uz vremeplov, uspjeli smo se vratiti u prijašnje godine i prikazati same početke od osnutka Frame Belišće. 

Zahvaljujemo Bogu na novim mladima u našoj Frami te molimo blagoslov za framaški put kroz sljedeću godinu. Puno se toga dogodilo u ovih 25 godina, a mi se nadamo da ćemo doživjeti i 50. rođendan Frame u Belišću.

Marta Janjić, Frama Belišće

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s