FOTO: Primanja Frame Vinkovci – BSM

U subotu, 16. veljače u župi Bezgrešnog Srca Marijina u Vinkovcima (Novom Selu), 33 framaša službeno je primljeno u bratstvo Frame Vinkovci – BSM. Tim činom Frama Vinkovci – BSM je nakon dosta godina ponovo obnovljena.

Geslo primanja bilo je: “Gle kako je dobro i kako je milo, kao braća zajedno živjeti” (Ps 133,1). Sveto misno slavlje predvodio je područni duhovni asistent, fra Matija Marijić uz duhovnog asistenta Frame Vinkovci – BSM, fra Željka Klarića, duhovnog asistenta Frame Vukovar – Borovo Naselje fra Andru Tomislava Gluščića, fra Matiju Antuna Mandića i fra Filipa Pušića.

Toga dana u župi Vinkovačkog Novog Sela okupilo se mnoštvo mladih iz raznih mjesta i raznih mjesnih bratstava Osječkog područnog bratstva.

Nakon što su framaši Frame Vinkovci – BSM u procesiji ušli u crkvu, primljeni su u Framu te je poslije toga uslijedilo slavlje svete mise. Nakon svete mise druženje smo nastavili u dvorani crkve. Uz hranu i piće, framaši su nam priredili i skeč pod nazivom “Naš mali samostan” koji je na šaljiv način prikazivao život u jednom samostanu.

Nikolina Kalić, Frama Vinkovci-BSM

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s