FOTO: Obećanja Frame Bjelovar

I da… Nakon duhovne obnove, priprema, generalnih probi i susreta u subotu, 22. rujna došao je taj dan – dan kada je 20 mladih srdaca, 40 mladih ruku iz Bjelovara Gospodinu pred oltar donijelo svoje sve…

Smajliće kao simbol predanja svih svojih raspoloženja… No nismo stali samo na tome, pred crkvenom zajednicom Gospodinu smo rekli svoj: “Evo me!”. Riječima ne mogu opisati osjećaj onih trenutaka kada sam, sa svojom braćom i sestrama, izgovarala riječi kojima sam obećala Gospodinu posvetiti svoju mladost u življenju Evanđelja nasljedujući primjer svetog oca Franje!

Radost življenja u bratstvu, radost predivnih ljudi koje mi je Bog darovao teško je opisati, ali sam sigurna da mogu reći da sam Bogu zahvalna što mi je darovao braću i sestre s kojima tu radost mogu podijeliti.

Neka nam ova obećanja budu poticaj da svakoga dana Gospodinu darujemo sve, Gospodinu darujemo svoje vrijeme i svoje misli. Neka nas podsjećaju da smo darovani jedni drugima te da je upravo Gospodin onaj koji ljubi bez uvjeta!

Hvala svima koji su došli i bili uz naše bratstvo u ovim svetim trenucima! Dragi naši framaši, prijatelji, roditelji i dragi naši župljani, preporučamo se u vaše svete molitve da Gospodinu izvršimo ono što obećasmo!

Lucija Šogorić, Frama Bjelovar

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s