FOTO/VIDEO: Obećanja Frame Koprivnica

“Tko je vjeran u najmanjem, i u najvećem je vjeran!” bilo je geslo ovogodišnjih obećanja Franjevačke mladeži u Koprivnici.

U subotu, 15. rujna u župi Svetog Antuna Padovanskog u Koprivnici na svetoj misi u 18:30 sati troje framaša obnovilo je svoja obećanja, a jedna framašica dala ih je prvi put.

Euharistijsko slavlje vodio je fra Franjo Jasenović, duhovni asistent mjesnog bratstva, koji je framaše potaknuo da ostanu vjerni u malome i žive na slavu Bogu. Nakon euharistijskog slavlja uslijedio je program u samostanskoj dvorani na kojem je prikazan prigodni video koji su pripremi domaći framaši.

___

Ovim putem želimo zahvaliti braći i sestrama iz našeg područja koji su nas došli podržati i pružiti nam potporu. Posebno zahvaljujemo framašima i njihovim duhovnim asistentima iz Čakovca i Varaždina te Kloštra Podravskog i Zagreba. Još posebnije želimo zahvaliti Osječkomu područnom bratstvu i njihovoj blagajnici (nekada našoj framašici) Matei Čelik na predivnom iznenađenju u obliku videa koji su snimili na područnom kapitulu Osječkoga područnog bratstva Frame. Puno nam znači njihova podrška i poticaj da ne odustanemo. Hvala vam!

Lucija Petrović, Frama Koprivnica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s