FOTO: Primanja i obećanja Frame Šibenik-Šubićevac

Dana 10. lipnja, pod geslom “U Gospodina ja se uzdam, duša se moja u njegovu uzda riječ” (Ps 130,5), održana su primanja i obećanja Frame Šibenik-Šubićevac. Za ovaj dan pripremali smo se kroz tri dana u devetnici svetom Anti kroz zajedništvo u molitvi i pjesmi.

Misno slavlje smo veličali u crkvi Svetog Ante Padovanskog na Šubićevcu, a predvodio ga je naš duhovni asistent fra Mario Radman koji nam je najveća podrška u svemu i sve što radi za nas, radi sa srećom.

U naše mjesno bratstvo primljeno je osam članova, a svoja je obećanja potvrdilo osmero framaša. Taj se dan osjetilo veliko zajedništvo i veselje. Svojim dolaskom još su nas više obradovale ostale Frame iz našega područnog bratstva koje su s nama slavile taj dan. Slavlje je bilo još ljepše uz glazbenu pratnju bračnog para Šunjerga te ostalih svirača koji nas, kao i svake nedjelje navečer, prate svojim glasovima i instrumentima.

Nešto najvažnije što smo osjetili tijekom mise jest Krist koji nam je ponovno pokazao svoju ljubav i milost. Upravo nas je On povezao i On nam je dao braću i sestre, On je taj koji nas sve vodi upravo k sebi i daje nam snage da, baš kao braća i sestre, hrabro koračamo naprijed.

Naš smo dan nastavili slaviti u župnoj dvorani s ostalim župljanima i framašima. A za kraj, da nam srce bude još veće, primili smo nekoliko dobrih savjeta i poklona od naših sestara iz OFS-a.

Leonarda Rak, Frama Šibenik-Šubićevac

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s