FOTO: II. susret Osječkoga područnog bratstva Frame i OFS-a

Dana 9. lipnja održan je II. susret Osječkoga područnog bratstva Frame i OFS-a u Našicama.

Svi smo se okupili u 8:30 ujutro, pozdravili prisutne i upoznali se sa braćom i sestrama koje smo tada po prvi puta vidjeli. U 9 sati područna predsjednica Frame Dubravka Hajek i područni duhovni asistent Frame fra Davor Filko imali su uvodni pozdrav nakon kojega je uslijedila jutarnja molitva Časoslova.

Nakon jutarnje molitve, područna voditeljica formacije Marija Hardi uz prezentaciju je održala predavanje kojim je prisutnu braću i sestre iz OFS-a upoznala s Framom. Objasnila je što je Frama, kada, kako i zašto je nastala te kakva je povezanost OFS-a i Frame, a potom je b. Franjo Janc, tajnik Osječkoga područnog bratstva OFS-a, Frami predstavio OFS.

Oko 10:15 nacionalna bratska animatorica s. Marina Pranjić započela je odlično pripremljeno predavanje u kojemu smo čuli kakav treba biti odnos Frame i OFS-a, kakve su dužnosti bratskog animatora te nam je pojasnila zašto se framaši ne trebaju bojati prelaska iz Frame u OFS. U 11 sati uslijedilo je misno slavlje kojega je predslavio fra Davor Filko.

U 12 sati imali smo ručak u blagovaonici samostana. Kuharica je napravila odličan posao! Poslije ručka igrali smo igre u kojima su zajedno sudjelovali i framaši i OFS-ovci, pjevali smo pjesme te je u poslijepodnevnim satima uslijedio rastanak.

Mislim da smo iz ovog susreta mogli naučiti da se poslije Frame možemo bez straha pridružiti OFS-u. Svim starijim framašima mogu poručiti da hrabro iskorače jer njihovo putovanje tek počinje!

Mislav Feger, Frama Našice

9. lipnja 2018. održan je II. susret Frame i OFS-a u Našicama.

Posted by Osječko područno bratstvo Frame on Friday, June 15, 2018

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s