FOTO: Obećanja i slavlje 25 godina Frame Zagreb-Kozari Bok

U subotu, 28. travnja Frama Zagreb-Kozari Bok slavila je svoja obećanja i 25 godina Frame.

Sve je počelo misom u 18:30 koju je predvodio mjesni duhovni asistent fra Leopold Palić. Nakon misnog slavlja i obreda obećanja framaši i gosti na papiriće napisali su ono što ih muči; probleme koje su nakon toga, na izlazu iz crkve, bacili u vatru. Tom simbolikom na neki način želimo krenuti iznova, želimo postati bolji i slaviti ono dobro u životu.

Nas osmero obećalo je da ćemo kroz godinu dana živjeti Evanđelje uz zagovor Blažene Djevice Marije i serafskog oca Franje u bratstvu Franjevačke mladeži. Na misnom slavlju podržali su nas i mnogi framaši iz Zagrebačkoga područnog bratstva, a nakon svete mise zaputili smo se u dvoranu kako bismo proslavili najsvečaniji događaj našeg bratstva u zajedništvu, veselju i framaškom duhu.

Za proslavu smo pripremili hranu i piće, poklončiće s geslom za naše uzvanike, a za sama obećanja pripremili smo se na duhovnoj obnovi koja je bila u Vukovaru.

Hvala svim framašima koji su nas došli podržati, a najviše hvala Gospodinu koji nas je sve okupio i pozvao slijediti Franjin put.

Tea Tadić, Frama Zagreb-Kozari Bok

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s