FOTO/VIDEO: XII. škola animatora i XI. seminar za voditelje formacije Zagrebačkoga područnog bratstva

Od 23. do 25. veljače 2018. u Kloštar Ivaniću održala se XII. škola animatora i XI. seminar za voditelje formacije Zagrebačkoga područnog bratstva Frame pod geslom: “U revnosti budite hitri, u duhu gorljivi, Gospodinu služite” (Rim 12,11).

Prisustovalo je osamdesetak framaša iz našeg područnog bratstva. Predavanja smo imali u Osnovnoj školi braće Radić gdje smo svi zajedno spavali, molili i družili se.

Svaki dan započeli bismo molitvom i radosni krenuli na predavanja. Slušali smo o animiranju i naučili mnoge stvari o izradi susreta koje ćemo primijeniti u svojim bratstvima te se nadamo da će uroditi plodom.

_

U sklopu programa posjetili smo sestre karmelićanke i školske sestre franjevke koje su nas upoznale sa svojim redom od njihovog nastanka do svakodnevnih dužnosti i života u samostanu. Novakinje i postulantice predstavile su se i rekle nešto o sebi te je jedna od njih ispričala svoje svjedočanstvo koje je uistinu bilo zanimljivo.

Osim što smo puno naučili, upoznali smo mnoge framaše i sklopili mnoga prijateljstva. Svima nam je ovo bilo predivno iskustvo koje će nam svakako ostati u srcima i vjerujemo da ćemo potaknuti iskustvom tog susreta nositi istinsku radost u našim srcima te tako oduševljavati braću i sestre u Frami kao i izvan nje!

Marija Milić i Marko Kruljac, Frama Kloštar Ivanić

Posted by Frama Kloštar Ivanić on Sunday, February 25, 2018

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s