FOTO: Obećanja Frame Rijeka-Žabica

U subotu, 9. prosinca male “žabice” imale su svoja obećanja i izrekle svoj “Evo me”. Obećanja je obnovilo šestoro framaša, a jedan ih je dao prvi put.

Svečana sveta misa održana je u crkvi Gospe Lurdske u 19 sati, a predvodio ju je mjesni duhovni asistent fra Antonio Lovrić. S njim su bili još i duhovni asistent Frame Rijeka-Trsat fra Tomislav Faletar i kapucin fra Zlatko Šafarić. Pjesmom nas je pratio VIS “Osmijeh”.

Poslije svečane mise uslijedilo je slikanje, čestitanje, program i zakuska uz druženje. Program nam se sastojao od dvije grupe. Prva grupa trebala je, uz ples i pjevanje, prikazati Isusovo rođenje.

Druga grupa trebala je uprizoriti pohod pastira i Tri kralja kroz pantomimu i glumu. Vjerujemo da su se nakon završetka programa svi zabavili i nasmijali.

Dan prije naših obećanja imali smo skromnu duhovnu obnovu u našoj crkvi Gospe Lurdske. Fra Antonio predvodio je klanjanje u samostanskoj kapelici gdje mi framaši dotad nismo bili.

Hvala braći i sestrama koji su nas došli podržati. Hvala Framama s Trsata i Krnjeva. Ove godine bili smo počašćeni dolaskom sestara iz Frame Našice i sestrom iz Frame Samobor. Hvala i OFS-u Žabica i svima drugima koji nisu spomenuti. Svi su nas obradovali svojim dolaskom.

Mir i dobro!

Marija Begović, Frama Rijeka-Žabica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s