FOTO: Humanitarni koncert “Najmanjima od najmanjih” u Splitu

Humanitarni koncert “Najmanjima od najmanjih” održao se 11. studenog na Gripama u Splitu i njegova je svrha bila prikupljanje novca za najpotrebitije obitelji. Nastupali su Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, sestre Palić, Alan Hržica, Božja Pobjeda, fra Marin Karačić, zbor Mihovil, SKAC-bend Split i Veritas Aeterna.

Sudjelovati na tom događaju bio je prekrasan osjećaj. Na tako malom mjestu nitko nije očekivao toliko ljudi s takvom pozitivnošću. Došli smo podržati akciju i slaviti Boga pjesmom. Moja Frama Gospe od Pojišana išla je s Framom Gospe od Zdravlja. Kroz koncert naše se prijateljstvo još više produbilo.

Posebno me se dojmio nastup Božje Pobjede i trenutak kada smo upalili naše mobitele i zajedno pjevali “Jerihonske zidine”. Nitko nije želio da koncert završi i svi smo željeli ostati u duhu zajedništva kroz pjesme. Koncertu su prisustvovali svi dobni uzrasti, od najmanjih do najstarijih. Iako je ovo bio prvi koncert ovakvog tipa u Splitu, svi se nadamo da će se uskoro ponoviti.

Marija Ruić, Frama Split-Gospe od Pojišana

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s