FOTO: Obećanja Frame Bošnjaci

U subotu, 10. lipnja pod geslom “Gospodin mi je svjetlost i spasenje; koga da se bojim?” održana su obećanja Frame Bošnjaci. Devet framašica dalo je svoja obećanja življenja Evanđelja u Frami. Svetu misu u dvorani pastoralnog centra župe Sv. Martina u Bošnjacima predvodio je fra Mario Zubak, a slavlju je prisustovalo 60-ak mladih čija je pjesma i molitva odzvanjala dvoranom.

Nakon mise framaši su imali priliku pogledati scenski nastup “Božje družine” iz Gunje te su sudjelovali u igri simpatičnog naziva “Frama ratnici”. Druženje uz pjesmu i ples potrajalo je do kasnih večernjih sati.

U petak, večer uoči izricanja svoga “Evo me!”, framašice su imale duhovnu obnovu koju je predvodio fra Bernard Barbarić, a koji je poseban naglasak stavio na Euharistiju.

U znak zahvalnosti svi gosti dobili su lučice ukrašene geslom obećanja, kako bi ih podsećale da je Gospodin njihovo svjetlo koje ih izvodi na pravi put.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su svojim prisutstvom uveličali naše slavlje te svima koji su nas se sjetili u svojim molitvama.

Sara Šokić, Frama Bošnjaci

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s