FOTO: Sportski kapitul Splitsko-dubrovačkoga područnog bratstva

Zabava, druženje, molitva i zajedništvo riječi su kojima bih najbolje mogla opisati Sportski kapitul Splitsko-dubrovačkoga područnog bratstva. Kapitul je održan 3. lipnja u Sinju.

Program je započeo okupljanjem u jutarnjim satima nakon čega su uslijedili pozdravi našega područnog vijeća i predstavljanje bratstava te svih sudionika. Nakon uvodnog programa imali smo zajedničku svetu misu i ručak pa smo, duhovno i tjelesno okrijepljeni, bili spremni započeti sa sportskim dijelom susreta.

Za igre su se pobrinuli splitski bogoslovi fra Nikola i fra Željko, a natjecali smo se u nogometu, graničaru, potezanju konopa i skakanju u vrećama. Posebno mi je drago što smo se ovim susretom uspjeli još bolje upoznati i povezati i što cijelo vrijeme nije nedostajalo smijeha i zabave. Vrijeme je prošlo tako brzo, a nakon posljednje igre najbolje su ekipe bile nagrađene medaljama. Kakav

bi to bio završetak susreta da se ne zahvalimo našoj Nebeskoj Majci na tako lijepom danu i još ljepšim ljudima? Stoga smo se nakon igara uputili prema crkvi Gospe Sinjske gdje smo izmolili molitvu krunice. Nakon krunice smo večerali, pozdravili se i, sretni i ispunjeni, krenuli svojim kućama sa zaključkom da bi ovakve susrete svakako trebalo češće organizirati.

Zahvaljujemo se domaćinima, Frami Sinj i samostanu Gospe Sinjske, na odličnom gostoprimstvu i što su nam omogućili i pripremili prostor, ručak i večeru. Hvala i fra Antoniju Mravku koji je predvodio svetu misu i bio nam na raspolaganju cijelo vrijeme.

Sara Franić, Frama Split-Gospa od Zdravlja

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s