Obećanja Frame Zagreb-Ksaver

Uspjeli smo! Dogovorili smo se i zahvaljujući tome 7. svibnja održala su se obećanja Frame Zagreb-Ksaver. Rina, Marija, Ante i Dora dali su svoja prva obećanja i izrekli svoje “Evo me!”. Pred župnom zajednicom te framaškom braćom obećali su da će živjeti Evanđelje po primjeru svetog Franje.

Misu je predvodio duhovni asistent fra Branko Lovrić, a obred obećanja Karla Grgić, predsjednica Zagrebačkoga područnog bratstva. Obećanici su s veseljem, nakon misnog slavlja, s prisutnima proslavili zavjete u bratstvu. Nakon kratke fešte svi su se sretno razišli svojim domovima na nedjeljni ručak.

Iako smo malo bratstvo, nadamo se da smo baš mi to sjeme na plodnom tlu te da će iz našeg okupljanja možda niknuti nešto veće, barem za jednog člana. Zahvaljujemo svima koji su nas podržali i uvjerili da nastavimo s okupljanjima, njihova nam podrška puno znači. U toj smo podršci osjetili značenje bratstva. Shvatili smo da se ono temelji isključivo na neumornoj molitvi jednih za druge i međusobnoj brizi. Ova obećanja za nas znače čistu sreću i pobjedu nad odustajanjem. Još jednom – hvala!

Dora Subotić, Frama Zagreb-Ksaver

2 Comments

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s