FOTO: Obećanja Frame Borovo Naselje

“Predivan si u životu mom” bila je tema ovogodišnjih obećanja Frame Borovo Naselje. U subotu, 3. prosinca petnaestero mladih izreklo je svoje “Evo me!”. Osmero framaša je obnavljalo, dok je njih sedmero po prvi puta dalo obećanja življenja Evanđelja u Frami.

Svetu misu, koja se održala u crkvi Gospe Fatimske, predvodio je područni duhovni asistent Frame, fra Davor Filko. U koncelebraciji su bili fra Marko Neretljak, duhovni asistent Frame Belišće, fra Péter Dezső, duhovni asistent Frame Našice, fra Mario Zubak, duhovni asistent Frame Vukovar, te fra Bernard Barbarić, domaći fratar koji je ujedno i duhovni asistent našeg mjesnog bratstva.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fframa.borovonaselje%2Fposts%2F653633621484269%3A0&width=622&show_text=true&height=480&appId

Nakon misnog slavlja svi su se gosti uputili u Dvoranu bl. Alojzija Stepinca gdje su framaši Borova Naselja prikazali skeč pod nazivom “Stvoreni za nebo”. Cilj skeča bio je prikazati kako svatko ima svoju manu, svoje obilježje koje je kao svojevrstan križ, a da nas Isus uči biti boljima i da nas prihvaća upravo onakve kakvi jesmo te da smo svi stvoreni za nebo.

Kao zahvalu svojim gostima, framaši su pripremili križiće na kojima su urezali natpis “Stvoren si za nebo” kako bi ih to uvijek podsjetilo na Isusov dar, na to da smo zaista svi stvoreni za nebo.

Ovom se prilikom zahvaljujemo svim gostima koji su fizički bili prisutni i veselili se s nama, ali i svima koji su nas se sjetili u molitvama.

Danijela Kichbauer, Frama Borovo Naselje

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s