Zadarsko-šibensko područno bratstvo izabralo novo vijeće

U samostanu Svetog Frane u Šibeniku 19. studenog 2016. održana je VII. izborna skupština Zadarsko-šibenskog područnog bratstva Frame. Skupštinom je predsjedala Anamarija Tomašević, nacionalna predsjednica. Prisustvovali su i Marijana Mijatović (potpredsjednica), Dijana Krišto (tajnica) te nacionalni duhovni asistent fra Filip Đurđević.

Na početku nas je fra Filip pozdravio uputivši nam nekoliko poticajnih riječi. Time nam je htio ukazati na važnost žrtve i odricanja za dobrobit našeg bratstva i naših prijatelja. Nekad se moramo odreći nekih naših uživanja da bismo donijeli plodove u našu zajednicu; da bismo što bolje radili i služili na korist našeg bratstva.

Nakon zaziva Duha Svetoga, uslijedilo je pojašnjenje pojedinih službi i glasovanje. Konačno, izabrano je novih pet članova područnog vijeća koji će u iduće dvije godine služiti i predstavljati zadarsko- šibensko područno bratstvo:

  • Josipa Slavica (Frama Šibenik-Šubićevac), predsjednica
  • Paško Zoričić (Frama Šibenik-Gospa van Grada), potpredsjednik
  • Matea Perković (Frama Drniš), voditeljica formacije
  • Josipa Zoričić (Frama Šibenik-Gospa van Grada), tajnica
  • Antonio Nikšić (Frama Knin), blagajnik

Zahvaljujemo gvardijanu samostana fra Ivanu Bradariću koji nas je lijepo ugostio i upoznao s poviješću kao i životom prvog hrvatskog sveca, svetog Nikole Tavelića. Uključite nas u svoje molitve da budemo ustrajni u onome što smo obećali i da čujemo potrebe naše braće i sestara.

Mir i dobro!

Paško Zoričić, Frama Šibenik-Gospa van Grada

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFramaHR%2Fposts%2F1399105956797058%3A0&width=622&show_text=true&height=515&appId

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s