FOTO: Valentinovo na Kozari Boku

valentinovo_kozaribok_2016_13

Na dan svetog Valentina 14. veljače Frama Kozari Bok s braćom i sestrama iz drugih zagrebačkih bratstava tradicionalno je odlučila proslaviti dan zaljubljenih kao i samu svetkovinu svima nam poznatog sveca. Nije nedostajalo smijeha, igre, hrane i onog najbitijeg – ljubavi i molitve.

Slavlje je započelo svetom misom i kratkim klanjanjem nakon čega su se svi prisutni spustili u pastoralni centar Župe Predragocjene Krvi Isusove u Kozari Boku na zabavni program.

Prvo na redu bilo je fotografiranje u Photo Boothu koje je sve posebno razveselilo. Framaši su zatim ostavljali otiske svojih ruku kako bi zauvijek ostala uspomena na taj prekrasni dan. Red hrane, red igre, red hrane, red igre, red pjesme, red razgovora… Tako je tekla proslava dana svetog Valentina.

Igre u parovima bile su najdojmljivije. Dečki su trebali prelaziti prepreke pritom slušajući ženski glas, a djevojke su, pak, trebale dobro slušati dečke u izazovu Chubby Bunny kako bi razumjele što uopće govore.

Sa sigurnošću možemo reći kako su ljubav, prijateljstvo i framaško zajedništvo zaista pokazali ono najbolje što mogu dati!

Margita Butković, Frama Zagreb-Kozari Bok

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s