FOTO/VIDEO: Obećanja Frame Majka Božja Lurdska

obecanja_mbl_2016_05

Na Valentinovo su se održala obećanja Frame Majke Božje Lurdske. Geslo ovogodišnjih obećanja “Sve vaše neka bude u ljubavi” se, po Duhu Svetom, poklopilo s datumom i tako nam dalo poticaj da još više gledamo druge Kristovim očima. Ovo je još jedan dokaz predivne Božje providnosti.

Petnaestero framaša obnovilo je svoja obećanja, a četvero ih je dalo prvi put. Ove je godine naš ulazak u crkvu bio posebniji po tome što smo imali lučice smještene u malim, ukrašenim lampionima s našim imenom na kojima možemo zahvaliti našoj bratskoj animatorici Ivani Bošnjak. To nas je posebno razveselilo i pridonijelo ugođaju.

Misno slavlje animirao je naš zbor Frame, sastavljen od primljenika i obećanika, koji je vodio neponovljivi Mateo Grabovac.

Nakon mise slavlje se nastavilo u dvorani gdje smo jeli, pili, družili se, gledali video o našoj Frami “Framaplex” u čijem su nastanku sudjelovali mnogi naši framaši.

Budući da je bilo Valentinovo, cure naše Frame odlučile su iznenaditi dečke obećanike poklonivši svakom čokoladu. Ali to su trebali i zaslužiti. Prije nego što su ih dobili, morali su otpjevati pjesmu “Prava ljubav” Lane Jurčević i Luke Nižetića. Održalo se i natjecanje u plesu pa su tako tri para osvojila nagrade.

Ipak, tu nije bio kraj iznenađenjima. Dečki su imali iznenađenje i za nas cure. Prije nego što smo dobile svoje poklone, trebale smo otplesati nešto. Plesale smo u kolu neko vrijeme, nakon čega su nam dečki dali ruže.

Na kraju se želimo zahvaliti svima koji su došli i slavili s nama ovaj veličanstveni događaj, ali i onima koji su bili s nama u mislima. Sljedeće će nas godine, ako Bog da, biti još više pa stoga očekujemo i veći odaziv drugih framaša na slavlje.

tekst: Tea Grofelnik i Lucija Marđetko, Frama Majka Božja Lurdska;
fotografije: Andrea Radmanić, Frama Koprivnica

Frama Majka Božja Lurdska je danas, vođena Duhom Svetim, dobila svoje novo vijeće:Predsjednica- Marijana Mijatović…

Posted by Zagrebačko područno bratstvo Frame on 18. veljače 2016

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s