Obećanja Frame Koprivnica

o_koprivnica2015

Ove smo godine pripreme za obećanja započeli duhovnom obnovom u Đakovu. Od 28. do 30. kolovoza, pod vodstvom fra Filipa Pušića, dublje smo upoznavali Božju providnost, dijelili iskustva, zabavljali se, pjevali, družili se s evanđeljem i Isusom.

Duhovna obnova obilno je urodila plodom. 18. rujna u svoje smo bratstvo primili četvero framaša, a dan kasnije 11 nas Bogu je izreklo: “Evo me!” na našim obećanjima. Naše je ovogodišnje geslo bilo: “Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova” (Mt 6,34).

Razmatrajući to poglavlje Svetog Pisma, predali smo sebe, svoje probleme i brige Bogu i prepustili se Njegovoj providnosti. Misno slavlje na dan obećanja predvodio je fra Filip Pušić, a pjesmom nas je pratio župni zbor “Malo stado”.

Nakon mise imali smo kratak program i klanjanje pred Presvetim koje je okrunilo naše druženje, pjesmu i radost te nas pripremilo za izbore novoga vijeća našeg mjesnog bratstva. Dan obećanja uljepšali su nam svi framaši, prijatelji, članovi naših obitelji i župljani koji su nas došli podržati.

Marta Kunić, Frama Koprivnica

Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova. Mt 6, 34

Posted by Frama Koprivnica on 24. rujan 2015

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s