Susret mladih Riječke nadbiskupije

10641114_1125533467473704_7061998935599954166_n

U subotu 25. travnja 2015. godine održan je Susret mladih Riječke nadbiskupije u Klenovici. Ove godine je prisustvovalo oko petsto mladih iz svih zajednica pa tako i iz Frame.

Okupljanje je bilo u 8:30 sati za sudionike. Do Klenovice nas je dijelilo samo 30 minuta vožnje, a u busevima nije falilo smijeha i veselja. Nakon dolaska u Klenovicu imali smo jedan sat slobodnog druženja i upoznavanja novih ljudi. Tko je želio mogao je i plesati i pjevati uz vodstvo naših animatora.

No ipak ono bitnije, što je nas svih jako zanimalo je jedna poznata i smiješna ličnost, Željko Pervan koji je na humorističan ali opet ozbiljan način objasnio što nam to ustvari nude mediji i što zapravo znači geslo ovog susreta – Sreću biraj. Nakon zanimljivog predavanja podijeljeni smo u grupe. Svaka grupa je imala svoga animatora, a cilj nam je bio zbližavanje i izrada karte sreće.

U 18:30 počeo je vrhunac susreta – Sveta Misa koju je predvodio nadbiskup mons. Ivan Devčić. Na kraju misnog slavlja pušteni su baloni helija koji su nosili papiriće svih sudionika na kojima su pisale stvari koje nas čine sretnima. I pred sam kraj susreta zabavljao nas je bend Zajednice Krista Kralja.

Dojam koji je susret ostavio je odličan. Od samog početka pa do kraja puno smijeha, pjesme i molitve. Puno odgovora na razna pitanja te puno novih prijateljstava.

Dominik Vučemil, Frama Krnjevo-Rijeka

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s