Obećanja Frame Bjelovar

IMG_8134

Te sunčane subote, 12. dana mjeseca listopada, dvadesetero mladih iz župe Sv. Antuna odlučilo je obnoviti svoja krsna obećanja i posvetiti svoju mladost najboljem nam prijatelju Isusu.

Sve je započelo euharistijskim slavljem u 18 sati koje je predvodio novopristigli  pater, fra Josip Pasariček,  uz kojeg su bili naš duhovni asistent fra Tonio Vučemilović i duhovni asistenti iz Cernika i Virovitice.

Šestero mladih po prvi put dalo  je svoja obećanja što nas je jako razveselilo jer se broj framaša u zadnjih godinu dana u frami Bjelovar gotovo udvostručio. Svjedoci obećanjima bili su naši bratski animatori,  framaši sa Sigeta, Kaptola, MBL-a, Dubrave, Virovitice,  Cernika i mnogi drugi koji su s nama bili u molitvama.

Nakon slavlja uslijedio je zabavni program koji je započeo uz gitaru dvjema pjesmama našeg novog patera te igrokazom uz pjesmu koji su osmislili obećanici.

Druženje se nastavilo do kasno uz koji zalogaj koji su priredile kuharice iz samostana i neštedljive mame i bake. Hvala vam.

Zahvaljujemo svima koji su došli i podijelili s nama osmijehe.

Laura Novak, Frama Bjelovar

1 Comment

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s