Obećanja Frame Rijeka – Krnjevo

Dana 11. studenog 2012. i mi smo izrekli svoje ”Evo me!” Gospodinu. Sve je započelo trodnevnom duhovnom obnovom i druženjem na našem Košljunu. Duhovnu obnovu vodio nam je fra Diego Deklić, kojemu se još jednom zahvaljujemo.

Nakon tri divna dana vratili smo se punih srca i spremni stali pred Gospodina. Misu je predvodio provincijal provincije sv. Jeronima, fra Andrija Bilokapić. Nas trinaestero na svečanom euharistijskom slavlju, pred prijateljima, obitelji i ostalim prisutnima obećalo da će godinu dana živjeti Evanđelje po uzoru na sv. Franju.  Nakon svete mise uputili smo se u veliku dvoranu samostana gdje smo nastavili druženje, te zaželjeli dobrodošlicu našim primljenicima, novim prijateljima koji su odlučili započeti svoj put i rast zajedno s nama.

 

Prva obećanja za mene su bila posebna, jer su mi bila prva. proveli smo tri dana na duhovnoj obnovi na Košljunu. Jednostavno, kada si sa ljudima koje voliš, svaka sekunda ti je savršena, a tako je meni bilo. Onaj trenutak kada sam izrekla svoje ime i dobila tau oko vrata, nikad neću zaboraviti. Osjećala sam da činim pravu stvar i bila sam potpuno sigurna u svoje obećanje te sam čvrsto odlučila da ću se toga pridržavati. Jedan od najljepših trenutaka bio mi je kad mi je tata došao poslije mise i šapnuo: “ponosan sam na tebe!” Jednostavno savršeno i nezaboravno.

 

Matea Kulundžić i Andrea Arapović, Frama Rijeka – Krnjevo

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s